Trådlyft

TRÅDLYFT


Ny och enkel metod för att strama åt huden Vad är trådlyft?

Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland behandling av icke-kirurgisk hudföryngring.

Det är en säker metod som ger effektiva och utmärkta estetiska resultat och patienten kan omedelbart återgå till vardagliga aktiviteter efter behandling. Med trådlyft kan

behandlingen skräddarsys efter individens önskemål, förväntningar och förutsättningar.

 

Hur går behandling med trådlyft till?

Med hjälp av nålar förs trådar in under huden. Behandlingen genomförs i lokalbedövning. De unika PDO-trådarna stimulerar till en ökad produktion av kollagen och elastin och bidrar dessutom till en ökad blodtillförsel. Detta bidrar till ett naturligt lyft och en uppstramande effekt av huden. Behandlingen passar dig som vill uppnå en uppstramande effekt av huden utan kirurgi och konvalescens. För ett mer kraftfullt och direkt resultat kan trådar med hullingar användas för att mekaniskt lyfta och strama åt huden.

 

Vad kan jag förvänta mig för resultat efter en behandling med trådlyft?

Inom de kommande månaderna sker en successiv uppstramning av huden detta på grund av att trådarna bidrar till stimulering av kroppens egna kollagen- och elastinproduktion. Maximal effekt uppnås efter ca 3-6 månader och effekten kvarstår i upp emot 2 år.

Efter behandlingen är det vanligt med svullnad, smärta och blåmärken som successivt bleknar. I vissa fall sker en komlikation genom att tråden hamnar för ytligt vilket leder till att knölar kan ses. Andra komplikationer innefattar lokala hudinfektioner. Individuella skillnader förekommer och Medisqin Clinic förbehåller sig rätten att inte på förhand garantera ett specifikt behandlingsresultat. Livsstilsfaktorer, ålder och rökning kan påverka sluresultatet av behandlingen.

Icke-kirurgiskt ansiktslyft


Boka tid för konsultation så går MediSqins läkare igenom metoden mer i detalj och ser om du är kandidat för denna metod. Testa PDO trådar för en utmärkt kollagenstimulering eller Emboss trådar med hullingar för att mekaniskt lyfta huden. Passa på att ge din hud den kärlek den förtjänar.

Fantastiska resultat av trådlyft där patienten direkt efter behandling kan återgå till vardagliga aktiviteter.