Hudbehandlingar

Hudföryngring 


På MediSqin Clinic erbjuder vi flera olika metoder för behandling av acneärr och hudföryngring. Kontaka oss för konsltation så hjälper vi dig att skräddarsy en behandling som passar just dig och din hy. 


Behandlingar som förbättrar din hudstruktur inkluderar:

  • Microneedling med SkinPen
  • MicroGold/Microtox
  • Kemsik Peeling
  • PRX-T33

Vill du veta mer om hur dessa behandlingar fungerar?

Klicka på respektive länk så får du mer information.MICRONEEDLING - SKINPEN

Perfekt behandling för dig som önskar en förbättring av hudens struktur och som lider av acneärr. Microneedling stimulerar kollagensyntesen och bidrar till en reducering av fina linjer, ärr och jämnar ut hudtonen. 

MICROGOLD/MICROTOX

Behandling som ger ett naturligt glow och en hud med en fantastisk lyster. Vid tillsättning av botulinumtoxin ses utmärkta resltat på reducering av porernas storlek.

KEMISK PEELING

Kemiska peelingen har både en föryngrande och hudförbättrande effekt och lämpar sig för dig som lider av hyperpigmentering, torrhetsrynkor, fina linjer, rynkor, acne och rosacea.  På Medisqin Clinic arbetar vi med Neostratas fantastiska AHA-syra peels samt retinolpeeling.

PRX-T33

PRX-T33 är en unik och biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym, återfuktar på djupet och stimulerar nybildning av kollagen. Produkten masseras in i huden med en speciell utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. För bästa effekt ska behandlingen göras i kur på 5 gånger med ca 10 dagars mellanrum men kan också göras som en engångsbehandling för extra glow och lyster när du vill känna dig lite extra fin.