Utbildningar - Akademi

Medisqin Academy

Utbildning i botox och filler

Drömmer du också av att starta en karriär inom estetisk medicin? Medisqin Academy erbjuder privata kurser för dig som är nybörjare eller för dig som redan arbetar med esetiska behandlilngar men vill vidareutveckla din kompetens och bli en Master Injector. 


Är du intresserad av att gå en av våra kurser vänligen skicka mail till linn.medisqin@gmail.com för mer information.

Medisqin Academy erbjuder högkvalitativa och avancerade kurser inom estetiska injektionsbehandlingar i Stockholm och Nyköping. Vi arbetar enbart med vetenskapligt beprövade och godkända behandlingsmetoder och produkter. Vi vill dela med oss av vår kunskap och erfarenheter inom denna spännande bransch som är under konstant utveckling.


Hos oss finns något för alla och vi erbjuder både introduktionskurser och fördjupningskurser inom estetiska injektionsbehandlingar och kurserna passar dig som är såväl nybörjare som erfaren behandlare. Efter avslutad kurs hos oss på Medisqin Academy är målet att du som kursdeltagare ska känna dig trygg i din nya roll som injektionsbehandlare. Vi finns tillgängliga och kan erbjuda möjlighet till mentorskap efter avslutad kurs, allt för din

trygghet.


   Tag nästa steg i din karriär och bli en Medisqin Academy certifierad Master Injector du med.