Kemisk Peeling

Kemisk Peeling


Många önskar att få en porslinshy och kemisk peeling är en bra start. All hud mår bra av peeling, den ger en strålande hud med fräsch lyster.


Den kemiska peelingen har både en föryngrande och hudförbättrande effekt. Peelingen reducerar rynkor, fina linjer och minskar pigmenteringar. Det är även bra mot förstorade porer och oren hud. Acne, pormaskar och överproduktion av talg normaliseras.

Om du lider av rosacea är peeling en bra behandling för att din hy ska förbättras och må bra. Huden blir både klarare och slätare och rosacean lugnar sig.


På MediSqin Clinic har valt att arbeta med Neostratas peelingar som finns i flera olika styrkor och kombinationer. Det är en effektiv behandling för dig som vill nå resultat. Beroende på vilket resultat du önskar uppnå kan vi målinrikta behandlingen och blanda olika syror för att nå en exakt precision. Resultatet ger en friskare, mjukare och sundare hud med GLOW !

 

  Hur fungerar kemisk peeling?

  Med tiden försämras produktionen av nya hudceller, det yttersta hudlagret tjocknar och blir mer läderartad.

  Med våra kemiska peelingar tar vi bort de döda hudceller som ligger i hudens översta lager. En kemisk peeling stimulerar cellförnyelsen och ersätter de döda cellerna, som kan täppa igen porerna och ge huden ett ojämnt och fjälligt intryck, med nya fina hudceller. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och slätare utseende.

  Vi erbjuder både mildare och starkare peelingar. Ju starkare kemisk peeling desto mer djupgående och hållbart resultat. Starkare peeling passar för mer åldrad eller rynkig hud. De starkare peelerna har en klart föryngrande och utslätande effekt

  Hur många behandlingar bör jag göra?  Vi rekommenderar 4–5 behandlingar med en månads mellanrum och att fortsätta behandlingen hemma med rekommenderade produkter. Självfallet kan du göra enstaka behandlingar då och då för att fräscha upp huden.

   

  Vid vilka tillstånd rekommenderas kemisk peeling?


  • Solskadad hud
  • Torr, trött och glåmig hud
  • Ojämn hudton / pigmenteringar
  • Torrhetsrynkor
  • Linjer och rynkor
  • Akne och överproduktion av talg