MicroGold

MICROGOLD - MICROTOX


MicroGold är en ny genialisk produkt för inslussning av serum, Hyaluronsyra, fillers och Botox. MicroGold består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De superfina nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna.


Resultat av MicroGold/Microtox

MicroGold är en perfekt behandling för dig som önskar få en naturlig hud med ökad spänst och lyster. Behandlingen bidrar även till minskad inflammation och lämpar sig därför vid hudåkommor såsom acne och rosacea. Dessutom förbättrar den hudkvaliteten genom att minska porernas storlek, jämnar och slätar ut huden, fina linjer och rynkor, förbättrad ytliga acne-ärr samt minskar oönskad pigmentering.


Behandling med MicroGold stärker även hårrötterna vid applicering i hårbotten och bidrar därmed till ett starkare och friskare hår. För optimal behandling mot håravfall kombinera MicroGold med någon av MediSqins Clinic andra behandlingar mot håravfall som trådar samt PRP-behandling.

Hur går behandlingen till?

MicroGold behandlingen skapar små, nästan osynliga hål i huden, som tillåter Botox, hyaluronsyra, vitaminer och andra ingredienser att lätt transporteras ner i huden på ett djup där de kan göra nytta och skapa långvarig effekt. Huden tar till sig tillväxtfaktorerna och reagerar genom att börja förnya sig själv med hjälp av sin egen läkningsprocess.

Efter behandlingen

Behandlingen kan utföras i kur med 3-4 veckors mellanrum. Resultatet ses efter 1-2 veckor. Rekommenderas i kur eller som engångsbehandling för extra lyster i huden.

MicroGold orsakar ingen blödning eller rispor i huden och ger ingen konvalescens efter behandlingen.

"En perfekt behandling som passar dig som vill ge lite extra kärlek till din hud och som önskar en ökad lyster. Tillsätt botox och du kommer se fantastiska resultat på en minskning av porernas storlek".


microgold före efter
microgold före efter porer
microgols före efter rynkor
MG hår