Prophilo

PROFHILO


Ny och enkel behandling för huduppstramning


PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.

Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.


Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper huden att bibehålla fukt. Hyaluronsyra finns bland annat i huden, i leder samt i annan bindväv. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande och huden. PROFHILO återskapar hudens depåer av fukt och hyaluronsyra.

"Injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt minimerar linjer och återskapar hudens fasthet".

Hur går behandlingen till?

PROFHILO är en injektionsbehanling som genomförs strax under hudens yttersta lager. I epidermis sprider sig hyaluronsyran under kontrollerade former och regarerar med hudens vävnad för att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud. Vanliga områden att behandla med PROFHILO inkluderar ansikte, hals, händer och armar.

När väntas maximal effekt efter PROFHILO?

Effekten kommer delvis omedelbart men maximal effekt ses två månader efter genomförd behandling. I regel rekommenderas två behandlingar med en månad emellan. Därefter kan behandlingen upprepas 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.