Hälsokontroll Läkare

Hälsokontroll - LäkareFrån och med maj 2024 kommer du kunna boka en hälsokontroll läkare på Medisqin Clinic på kliniken i Nyköping. 


Undersökningen utförs av vår distriktssköterska Anki Lundh och slutlig medicinskt bedömning och utlåtande görs av Dr. Linn Tinnefjäll. Hälsokontollen inkluderar en omfattande undersökning som innefattar genomgång av hjärta, lungor, sköldkörtel samt buk. Du kommer även få genomgå en invägning och uträkning av ditt BMI, blodtryckskontroll och EKG. 


Remiss kommer även skickas för blodprovskontroll som utförs på Nyköpings Lasarett och inkluderar blodstatus inklusive blodvärde(Hb), blodplättar och vita blodkroppar, sköldkörtel- och ämnesomsättning, hormonbalans, njur- leverstatus, vitaminer och saltbalans, blodglukos, blodfetter samt infektion- och inflammationsmarkörer.  

För dig som bokar hälsokontroll erbjuds även:


  • 1 månads gratisträning på Nordic Wellness i Nyköping City
  • 50% rabatt på 3 månaders kostregistrering hos Fias Kraft och Hälsa
  • 15% rabatt på ett Hot Yoga eller PT-pass hos Annelie Salonen på Hot Yoga Nyköping

Varför göra en hälsokontroll?


Med en hälsoundersökning via blodprov får du kunskap om dina blodvärden samtidigt som du undersöker om du är i riskzonen för vissa sjukdomar. En viktig anledning till att göra en hälsoundersökning är att ditt liv och din livskvalitet är viktig. Ta hand om dig själv och din hälsa.

Få kunskap om dina blodvärden


Med vår hjälp kan du få information om dina blodvärden och därmed om något värde avviker på ett sådant sätt att det påverkar din livskvalitet. Det kan handla om för höga blodsockervärden, brist på vissa mineral eller vitamin eller andra avvikande värden. Få kunskap om du är i riskzonen för vissa sjukdomar för att så tidigt som möjligt agera och/eller byta livsstil om det är vad som krävs.

1.

Läkarundersökning

Som första steg kommer du får träffa vår läkare för anamnes, läkarundersökning samt kontroll av BMI, blodtryck och EKG

2.

Blodprover

Som steg 2 kommer en remiss skickas till Nyköpings lasarett för en  omfattande blodprovstagning. 

3.

Provsvar + Rådgivning

När provsvaren har kommit kommer du meddelas ett skriftligt svar gällande en sammanfattning av ditt besök ocg dina blodprover. Därefter ges rekommendation om ytterligare åtgärder krävs eller rekommenderas. 

För mig är hälsa och välmående både det som speglar insidan såväl som utsidan. Jag har därför tagit fram en ny tjänst "Hälsokontroll Läkare" som komplettering bland mina övriga behandlingar och tjänster. Jag har en holistisk syn på skönhet och hälsa och tror att en sund livsstil börjar inifrån och ut. 


Boka din tid för en hälsokontroll hos Medisqin Clinic idag för endast

3495 kr. 

Komplettera med vårt Medicinska Viktminskningsprogram

Viktnedgång har aldrig varit så enkelt! Effektiv metod utan kirurgi eller dyra behandlingar. Ta del av vårt viktminkningsprogram med hälskontroll och börja din resa mot ett sundare liv. Utforska kraften i medicinsk viktnedgång!

1.


Medicinsk viktnedgång -

3 månader

2.


Medicinsk viktnedgång -

6 månader

3.


Medicinsk viktnedgång -

9 månader

4.


Medicinsk viktnedgång -

12 månader