Om oss

Om MediSqin Clinic

Grundare av MediSqin Clinic är Dr. Linn Tinnefjäll. Vi på MediSqin Clinic arbetar enbart med högkvalitativa produkter och strävar alltid efter naturliga resultat. Du hittar oss i nya fräscha lokaler i anknytning till salong Lyx i Nyköping samt i Sturegallerian i Stockholm. 


Varmt välommen att boka tid för konsultation redan idag. 

"På MediSqin Clinic arbetar vi enbart med vetenskapligt beprövade och godkända behandlingsmetoder och produkter. Din säkerhet står i fokus. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och inför varje behandling går vi noggrant igenom vad behandlingen innebär och vad du kan förvänta dig för resultat. Vi strävar alltid efter naturliga resultat".  

Bakgrund

Grundare av MediSqin Clinic är jag, Linn Tinnefjäll. Jag har en svensk läkarexamen och har tidigare arbetat som läkare på ögonkliniken i Örebro, ortopedkliniken i Linköping samt Nyköpings Lasarett. Jag bor i Nyköping där jag i samarbete med Lyx driver företaget MediSqin Clinic, ett företag med fokus på hudvård, skönhet och hudföryngring. Jag har även ett samarbete med byDenni och arbetar med diverse skönhetsbehandlingar även i Sturegallerian i Stockholm. Jag har en masterexamen i medicin efter att ha skrivit min masteruppsats om sambandet mellan genetik, kost och åderförkalkning på UCLA i Los Angeles. Under min studietid var jag även på ett lärorikt och givande kliniskt utbyte på kirurgiska enheten på ett sjukhus i Padang, Indonesien.


Jag är certifierad att utföra fillers- och botulinumtoxinnjektioner (botox) efter utbildning via Derma Medical i London samt via Merz Aesthetics i Köpenhamn och Beirut. Jag är även certifierad att utföra behandling med trådlyft efter utbildning via Unden Medical Distribution. Andra behandlingar som du hittar hos mig är permanent fettreducering av oönskad dubbelhaka med Belkyra, borttagning av födelsemärken och ådernät, icke-kirurgisk ögonlockslyft med plasma pen, kemiska peelingar, hudföryngring med microneedling och mycket mer.


Jag har ett brinnande intresse för medicinsk estetik och dermatologi. Jag fascineras av de hudföryngrande resultat som man idag kan uppnå med icke-kirurgiska behandlingsmetoder. Dessutom har jag ett stort intresse för hur kost och träning påverkar både din hy, hälsa och välbefinnande. Du kan läsa mer om detta på min instagram eller här. 


Med de behandlingsmetoder MediSqin Clinic har att erbjuda kan du enkelt och säkert få en uppstramande och hudföryngrande effekt. Efter behandling hos mig kan jag garantera en känsla av en frisk och
sund hy.


Välkommen att kontakta mig på telefon eller via mail för vidare frågor eller boka tid för konsultation så hjälper jag dig att skräddarsy en behandling som passar just dig. Annars är du även varmt välkommen att kika förbi någon av våra toppmoderna lokaler i Nyköping och Stockholm för att säga hej och kika på vad det är vi har att erjuda.

Välkommen till våra nya fräscha lokaler
DSC_0814
DSC_0801
DSC_0775
DSC_0792
DSC_0758
DSC_0772

Kontakta oss

Länkar

Östra Storgatan 36,

611 34 Nyköping

Sweden


Grev Turegatan 13A

Sturegallerian, Stockholm 

Sweden