Estetiska behandlingar + Spa

Våra behandlingar

På MediSqin Clinic strävar vi efter naturliga resultat.

De behandlingar som du hittar hos oss är varsamt utvalda och inkluderar botox, fillers, borttagning av födelsemärken och ådernät, trådlyft, fettreducering, rynkreducering, hudföryngring samt avancerad hudvård och kemisk peeling från Neostrata. 

DSC_0605
DSC_0638
DSC_0623
DSC_0725
DSC_0319
DSC_0227
DSC_0258

BOTOX

Muskelavslappnande läkemedel som blockerar signalen mellan nerv och muskel och förhindrar därmed att muskeln dras samman. Fungerar rynkreducerande samt kan användas vid medicinska tillstånd såsom överdriven svettning (hyperhidros), tandgnissling (bruxism) och migrän. 

FILLERS

Injektionsbehandling med fillers är den estetiska behandlingen som blivit mest populär de senaste åren. Fillers består av hyaluronsyra, en kroppsegen sockermolekyl som återfinns naturligt i bland annat muskler, leder och huden. Substansen placeras under huden och är en utmärkt behandling för omskulptering av ansiktsdrag samt reducering av fina linjer och rynkor. 

SKINBOOSTER

Skinbooster är ett koncept för att ta hand om din hud genom att skapa djup återfuktning av huden inifrån. Detta betyder att du får en ökad återfuktning i huden vilket ger en långvarig förbättring av hudens ytstruktur. Skinbooster innebär ett naturligt resultat och en  hud med ökad spänst och lyster. 

MICRONEEDLING

SkinPen är en behandling som bygger på att man med hjälp av små nålar skapar en kontrollerad skada i huden. Som en reaktion på nålbehandlingen svarar kroppen med att producera nytt kollagen. Detta resulterar i en föryngring och förbättring av hudens struktur genom reducering av fina linjer, ärr och ojämnheter. SkinPen är den förtsa FDA-godkända och medicinskt CE-märkta microneedling penna.

TRÅDLYFT

Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod vid behandling av icke-kirurgisk huduppstramning.

Det är en säker metod som ger effektiva och utmärkta estetiska resultat. En riktig kollagen booster som både lyfter och stramar åt huden på ett naturligt sätt.

MICROGOLD/MICROTOX

MicroGold är en perfekt behandling för dig som önskar få en naturlig hud med ökad spänst och lyster. Behandlingen bidrar även till minskad inflammation och lämpar sig därför vid hudåkommor såsom acne och rosacea. Dessutom förbättrar den hudkvaliteten genom att minska porerna, jämnar och slätar ut huden, fina linjer och rynkor, förbättrad ytliga acne-ärr samt minskar oönskad pigmentering.

PROPHILO

PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. PROPHILIO har perfekta huduppstramande egenskaper med garanterade naturliga resultat.

KEMISK PEELING

Kemisk peeling är en behandling där olika syror appliceras på huden vilket resulterar i en strålande hud med fräsch lyster. Kemiska peelingen har både en föryngrande och hudförbättrande effekt och lämpar sig för dig som lider av hyperpigmentering, torrhetsrynkor, fina linjer och rynkor, acne och rosacea. 

PRX-T33

PRX-T33 är en unik och biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym, återfuktar på djupet och stimulerar nybildning av kollagen. Produkten masseras in i huden med en speciell utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. För bästa effekt ska behandlingen göras i kur på 5 gånger med ca 10 dagars mellanrum men kan också göras som en engångsbehandling för extra glow och lyster när du vill känna dig lite extra fin.

PLASMA PEN

Plasma Pen är en ny icke-kirurgisk och icke-invasiv behandling för huduppstramning. Med hjälp av plasmaimpulser kan bland annat tunga ögonlock stramas åt och hudförändringar såsom skin tags, födelsemärken och fräknar kan tas bort.

PRP/VAMPYRBEHANLING

PRP står för Platelet Rich Plasma, kallas även vampyrbehandling och är en naturlig behandling mot acne-ärr, solskadad hy, rynkor samt behandling vid håravfall. Med denna unika behandlingsmetod nyttjar man kroppens egna blodplasma för att uppnå föryngring av hud, återskapande av vävnad samt stimulering av hårtillväxt.

SKLEROSERING

Sklerosering är en injektionsbehandling som behandlar ytliga ådernät på benen. Läkemedlet Aethoxysklerol injiceras långsamt med en tunn nål in i blodkärlen. Detta irriterar kärlväggarna och får dem att dra ihop sig. När flödet i kärlen upphör kommer det förtvina och försvinna.

BELKYRA

Permanent fettreducering av submentalt fett/dubbelhaka

Injektionsbehandling med Belkyra är ett godkänt läkemedel för icke-kirurgisk behandling av submentalt fett (oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka).

FETTFRYSNING

Fettfrysning, även kallat cryolipolys, med kyla är en skonsam och effektiv behandling för att bli av med lokala fettdepåer på kroppen. Denna metod går ut på att fettet fryses ner till -10 grader. Fettcellerna genomgår sen en kontrollerad celldöd/apoptos och absorberas av kroppen och elimineras via urinen. Denna behandling passar perfekt för lokala fettdepåer som annars är svåra att bli av med som haka, kärlekshandtag och lokala fettdepåer på ryggen.

RADIESSE

Ett snabbt och effektivt sätt att strama upp och återge huden vitalitet är att behandla med kollagenstimulerande fillers. Radiesse är baserat på kalciumhydroxiapatit och kan användas som volymökande filler och/eller hudförbättrande "skinbooster". Med sin höga kollagenstimulerande och långvariga effekt ger Radiesse fantastiskt fina och hållbara resultat i upp till 12-24 månader, ofta längre än så. Radiesse är perfekt att använda som skinbooster på hela kroppen, exempelvis hals, dekolletage, mage, örsnibbar och händer.

SCULPTRA

Sculptra består av poly-L-mjölksyra som hjälper kroppen att återskapa kollagen, vilket jämnar ut insjunkenhet i olika delar av ansiktet. Sculptra är biokompatibelt och biologiskt nedbrytbart, vilket innebär att det absorberas naturligt av kroppen och inte stannar kvar permanent. En behandling med sculptra är bland de bästa hudförbättrande behandlingar vi kan erbjuda för att föryngra hela ansiktet utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen bidrar till en spänstigare hud samt ger en generell volymåterkapande effekt.

IPL

IPL (Intense Pulsed Light) är en ljusbehandling för att förbättra både hudkvalité och hudton.

IPL:en använder sig av ett brett spektrum av ljus med väldigt hög energi under korta pulser. Ljusenergin värmer upp och skadar huden på ett kontrollerat sätt, vilket ger en kollagenstimulerande effekt samt att rodnad/ pigmenteringar reduceras.

FRAX-1550

FRAX 1550 är en hudförbättrande laserbehandling som används för uppstramning av åldrad eller solskadad hud. Behandlingen har också en mycket positiv effekt på ärr från t.ex. akne.

PERMANENT HÅRBORTTAGNING

IPL (intensivt pulserat ljus) är en skonsam och mångsidig ljusbehandling. Det högintensiva ljuset från IPL-maskinen avger pulser mot hårsäckarna där melanin (pigment) i håret absorberar ljuset och omvandlar det till värme. Målet är inte själva hårstrået i sig utan proteinet och stamcellerna i hårsäcken. För att håret inte ska växa tillbaka måste proteinet i hårsäcken förstöras och detta kan endast ske vid mycket hög värme, minst 72 grader. Med för lite pigment i hårstrået kan vi inte uppnå den höga temperaturen och resultatet uteblir. Gråa, vita, röda och ljusblonda hårstrån svarar därför eventuellt inte på IPL-behandling.