Injektioner

Våra behandlinga

På MediSqin Clinic strävar vi efter naturliga resultat.

Med injektionsbehandlingar kan vi skulptera ansiktet, återskapa förlorad volym, bromsa åldrandet, föryngra samt, rynkreducera samt jobba hudförbättrande. De injektionsbehandlingar som du hittar hos oss är varsamt utvalda och inkluderar bland annat Botox, Fillers, Sklerosering av ådernät, Trådlyft, Fettreducering med Belkyra, samt hudförbättrande behandlingar såsom Sculptra, Radiesse, Skinbooster, Profhilo, Trådlyft, Ultracol samt PRP.

BOTOX

Muskelavslappnande läkemedel som blockerar signalen mellan nerv och muskel och förhindrar därmed att muskeln dras samman. Fungerar rynkreducerande samt kan användas vid medicinska tillstånd såsom överdriven svettning (hyperhidros), tandgnissling (bruxism) och migrän. 

FILLERS

Injektionsbehandling med fillers är den estetiska behandlingen som blivit mest populär de senaste åren. Fillers består av hyaluronsyra, en kroppsegen sockermolekyl som återfinns naturligt i bland annat muskler, leder och huden. Substansen placeras under huden och är en utmärkt behandling för omskulptering av ansiktsdrag som käklinje, kinder, haka, läppar, samt reducering av fina linjer och rynkor. 

SKINBOOSTER

Skinbooster är ett koncept för att ta hand om din hud genom att skapa djup återfuktning av huden inifrån. Detta betyder att du får en ökad återfuktning i huden vilket ger en långvarig förbättring av hudens ytstruktur. Skinbooster innebär ett naturligt resultat och en  hud med ökad spänst och lyster. 

TRÅDLYFT

Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod vid behandling av icke-kirurgisk huduppstramning.

Det är en säker metod som ger effektiva och utmärkta estetiska resultat. En riktig kollagen booster som både lyfter och stramar åt huden på ett naturligt sätt.

PROFHILO

PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. PROFHILO har perfekta huduppstramande egenskaper med garanterade naturliga resultat.

PRP/VAMPYRBEHANLING

PRP står för Platelet Rich Plasma, kallas även vampyrbehandling och är en naturlig behandling mot acne-ärr, solskadad hy, rynkor samt behandling vid håravfall. Med denna unika behandlingsmetod nyttjar man kroppens egna blodplasma för att uppnå föryngring av hud, återskapande av vävnad samt stimulering av hårtillväxt.

SKLEROSERING

Sklerosering är en injektionsbehandling som behandlar ytliga ådernät på benen. Läkemedlet Aethoxysklerol injiceras långsamt med en tunn nål in i blodkärlen. Detta irriterar kärlväggarna och får dem att dra ihop sig. När flödet i kärlen upphör kommer det förtvina och försvinna.

BELKYRA

Permanent fettreducering av submentalt fett/dubbelhaka

Injektionsbehandling med Belkyra är ett godkänt läkemedel för icke-kirurgisk behandling av submentalt fett (oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka).

SCULPTRA

Sculptra består av poly-L-mjölksyra som hjälper kroppen att återskapa kollagen, vilket jämnar ut insjunkenhet i olika delar av ansiktet. Sculptra är biokompatibelt och biologiskt nedbrytbart, vilket innebär att det absorberas naturligt av kroppen och inte stannar kvar permanent. En behandling med sculptra är bland de bästa hudförbättrande behandlingar vi kan erbjuda för att föryngra hela ansiktet utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen bidrar till en spänstigare hud samt ger en generell volymåterkapande effekt. 

RADIESSE

Ett snabbt och effektivt sätt att strama upp och återge huden vitalitet är att behandla med kollagenstimulerande fillers. Radiesse är baserat på kalciumhydroxiapatit och kan användas som volymökande filler och/eller hudförbättrande "skinbooster". Med sin höga kollagenstimulerande och långvariga effekt ger Radiesse fantastiskt fina och hållbara resultat i upp till 12-24 månader, ofta längre än så. Radiesse är perfekt att använda som skinbooster på hela kroppen, exempelvis hals, dekolletage, mage, örsnibbar och händer.