Fillers

Fillers:

i Nyköping & Stockholm 


I takt med att vi åldras sker en omfattande volymförlust i ansiktet vilket beror på en atrofi av muskler, bennedbrytning och reducering av fettkuddar. Med fillers kan vi återskapa volym i ansiktet där den gått förlorad. Vi kan även skulptera och skapa mer definierade ansiktsformer i syfte att skapa ”beautification”. Behandlingens syfte med filler kan dels vara att bromsa, förebygga åldrandets processer i huden och till och med förbättra och föryngra den.


Dr. Linn Tinnefjäll på Medisqin Clinic är en av Sveriges bästa injektionsbehandlare med en unik injektionsteknik för att skapa naturliga och diskreta resultat. Med den unika cannula-lips metoden är hon en ledande behandlare i Sverige av läppar och håller dessutom utbildningar inom läppar och avancerad fillerbehandling i hela Norden. 
Vad är fillers?


Fillers består av hyaluronsyra, en kroppsegen sockermolekyl med stor vattenbindande förmåga som återfinns naturligt i bland annat hud, leder och muskler. Med fillersinjektioner uppnås en föryngrande effekt av huden och olika ansiktsdrag kan framhävas och förstärkas. Med denna metod får huden en ökad lyster och fuktighet. Med fillersinjektioner kan även fina linjer och rynkor slätas ut och huden får ett föryngrande utseende. Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom det ger omedelbara resultat samtidigt som konvalescensen är mycket begränsad.


Vilka områden kan behandlas?


Fillers kan användas för skulptering av ansiktet genom konturering av kinder, haka, käkar, tinningar, utfyllnad av läppar samt behandling av rynkor och fina linjer såsom nasolabialveck och marionettlinjer. Fillersinjektioner med hyaluronsyra passar även utmärkt som skinbooster för dig som önskar få en sund och vacker hy med ökad spänst och lyster. På MediSqin Clinic arbetar vi endast med fillers av högsta kvalitet för naturliga resultat.