Fillers

FILLERS


Med fillers skapar vi volym där den gått förlorad eller skulpterar mer definierade ansiktsformer i syfte att skapa ”beautification”. Behandlingens syfte kan dels vara att bromsa, förebygga åldrandets processer i huden och till och med förbättra och föryngra den.
Vad är fillers?


Fillers består av hyaluronsyra, en kroppsegen sockermolekyl med stor vattenbindande förmåga som återfinns naturligt i bland annat hud, leder och muskler. Med fillersinjektioner uppnås en föryngrande effekt av huden och olika ansiktsdrag kan framhävas och förstärkas. Med denna metod får huden en ökad lyster och fuktighet. Med fillersinjektioner kan även fina linjer och rynkor slätas ut och huden får ett föryngrande utseende. Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom det ger omedelbara resultat samtidigt som konvalescensen är mycket begränsad.


Vilka områden kan behandlas?


Fillers kan användas för skulptering av ansiktet genom konturering av kinder, haka, käkar, tinningar, utfyllnad av läppar samt behandling av rynkor och fina linjer såsom nasolabialveck och marionettlinjer. Fillersinjektioner med hyaluronsyra passar även utmärkt som skinbooster för dig som önskar få en sund och vacker hy med ökad spänst och lyster. På MediSqin Clinic arbetar vi endast med fillers av högsta kvalitet för naturliga resultat.