HUDFÖRYNGRING+ AKNEÄRR

Hudföryngring 


På MediSqin Clinic erbjuder vi flera olika metoder för behandling av acneärr och hudföryngring. Kontaka oss för konsltation så hjälper vi dig att skräddarsy en behandling som passar just dig och din hy. 


Behandlingar som förbättrar din hudstruktur inkluderar:

  • Microneedling
  • Skinbooster
  • MicroGold/Microtox
  • Plateler Rich Plasma - PRP
  • Kemsik Peeling
  • Trådlyft
  • Radiesse 
  • Sculptra 

Vill du veta mer om hur dessa behandlingar fungerar?

Klicka på respektive länk så får du mer information.MICRONEEDLING

Perfekt behandling för dig som önskar en förbättring av hudens struktur och som lider av acneärr. Microneedling stimulerar kollagensyntesen och bidrar till en reducering av fina linjer, ärr och jämnar ut hudtonen. 

SKINBOOSTER

Återfuktar huden på djupet. Skinbooster ger naturligt resultat och bidrar till en hud med ökad spänst och lyster

MICROGOLD/MICROTOX

Behandling som ger ett naturligt glow och en hud med en fantastisk lyster. Vid tillsättning av botulinumtoxin ses utmärkta resltat på reducering av porernas storlek.

PRP/VAMPYRBEHANLING

Behandling som förlångsammar åldrandeprocessen och lämpar sig för dig som vill förbättra hudstrukturen vid acne-ärr, solskadad hy, och fina linjer.  

KEMISK PEELING

Kemiska peelingen har både en föryngrande och hudförbättrande effekt och lämpar sig för dig som lider av hyperpigmentering, torrhetsrynkor, fina linjer, rynkor, acne och rosacea. 

TRÅDLYFT

En behandling som boostrar huden, stimulerar till en effektiv kollagensyntes vilket bidrar till huduppstramning och reducering av fina linjer

SCULPTRA

En av vår mest effektiva hudförbättrande injektionsbehandling som förbättrar hudstrukturen genom att stimulera nybildning av kollagen och elastin. Skapar även en generell volym av asniktet och bidrar till ett yngre och naturligt utseende. 

RADIESSE

Radiesse är en volymökande filler som används för utfyllnad av grövre rybkor samt framtoning av konturer. Den kan även spädas med NaCl och placeras ytligt i huden för en förbättrad hudkvalitet. Lämpliga behandlingsområden är ansikte, hals, dekolletage och händer.